Havsvy

 

Tips  
till dig som ska  
köpa ett hus eller  
en lägenhet  

 

Letar du nytt boende, kontakta mig gärna för att diskutera kring dina önskemål.
 
Tänk över det som är viktigast just för dig. Är det bostaden (renoveringsbehov, storlek mm), tomten, läget på orten eller orten i sig själv. Stäm av med mig per telefon, boka en visning, eller kör ut och titta på området/läget/objektet.
 
Vi bokar enbart in "privata", visningar dvs en spekulant i taget. Det ger dig ett bra tillfälle att ställa frågor om fastigheten/köpet eller andra objekt vi har till salu. Du kan också få råd kring finansiering eller andra funderingar du har. Vi diskuterar kring vilka önskemål du har i just denna affären, tillträde, klausuler mm.
 
Jag har lång erfarenhet  av mäklaryrket: 20 år som mäklare, är född, uppvuxen och bosatt i Höör och är därmed väl insatt i mäklarfrågor, men också frågor relaterade till orten.

Jag tillämpar korrekt prissättning. Försäljningspris är det pris som säljaren kommer att sälja för, om budgivningsläge ej uppstår. Är du intresserad av köp kan detta innebära en snabb affär utan budgivning.

Du som köpare har undersökningsplikt. Vi rekommenderar därför alltid besiktning vid köp av villa / fritidshus.

Jag är lyhörd för både säljare och köpares önskemål och erbjuder lösningar  som båda parter ska vara lika nöjda med. Undviker därmed framtida problem. Detta kan vara viktigare än slutpriset.

Är nåbar via telefon alla veckans dagar.

Ett fastighetsköp hos mig innebär korrekta handlingar, med individuella lösningar, vilket medför en säker bostadsaffär för både köpare och säljare.

 
 

fastighetsmäklare - mitt i Skåne

Nina Swennings
Mäklarfirma

Solvändan 2
243 34 Höör
 
Tel. 0413 - 212 06
0730 - 333 167
E-mail:
nina.swenning@telia.com

Fastighetsmäklarförbundet
Medlem i FMF,
Fastighetsmäklarförbundet

  

 

 

Mäklare - Höör - Hörby, Skåne

Tel. 0413 - 212 06
0730 - 333 167
 

 

 

 

 Malmö, Skåne